Kuilplaat
Kuilplaten

 

RVA
Ad Nooren BV
Oostumerweg 4
9893 TC Garnwerd

Tel.: 0594 - 621470
Fax: 0594 - 621355
Mail: jan@adnooren.nl

 

 


Kuilplaat

sleufsilo
bedrijf
Voor de aanleg van kuilplaten gelden een aantal regels.
Om aantasting van het beton te door agressieve stoffen van o.a. grassappen, mais enz. te voorkomen wordt er een betonkwaliteit van B35, milieuklasse 4 gebruikt. Het beton wordt goed dichtgeschuurd en na-behandeld tegen het uitdrogen van het beton en eventueel wordt een laag emulsie aangebracht. Tevens is de eventuele belasting van groot belang. Om voldoende draagkracht te realiseren wordt wapening aangebracht.

Ad nooren is gespecialiseerd in de aanleg van een kuilplaten en beschikt over al het benodigde materieel. Na het profileren van de onderbaan wordt doormiddel van een betonpomp het benodigde beton aangebracht en verdicht. Na het voldoende uitharden van het beton wordt de vloer naar specificatie geschuurd en eventueel vloeistofdicht gemaakt. Indien een glad oppervlak niet gewenst is wordt het oppervlak voorzien van veegstrepen. Na uitharding van het beton worden er zaagsneden in aangebracht.

Uiteraard is Ad Nooren is volledig gecertificeerd, u kunt de certificeringcertificaten downloaden van onze downloadpagina

Sleufsilo

Sleufsilo

Sleufsilo

Grader
XHTML gevalideerd door W3.org